Синтезия ООД – специализирани сме в търговията и
дистрибуцията с химикали, мастила, полимери и разредители.
Ние доставяме материали и ефективни решения за вашия бизнес.

Синтезия ООД е основана през 1997г. и от тогава работи като дистрибутор на суровини и консумативи за полимерната и печатарската промишленост.

Фирмата е специализирана в  търговията с  мастила, полимери и разредители. Ние доставяме материали и ефективни решения за Вашият бизнес на базата на дългогодишният ни опит и сътрудничество с нашите партньори – водещи международни производители на суровини за печатната, полимерната и химическата индустрии. Ние осигуряваме компетентни технически консултации за Вашите нови проекти, както и ефективни решения за Вашето текущо производство.

Синтезия ООД разполага с офиси и складови бази с обща площ над 60 000 кв. м. в София, Велико Търново и Букурещ, квалифициран екип, собствен транспорт и логистика. Нашата цел е да предоставяме компетентно техническо обслужване и доставки в рамките на максимум 24 часа след всяко клиентско запитване.

Нашият екип е млад и динамичен, с висока отговорност към всичко, което прави. Осигурявайки високо качество, добро обслужване и конкурентни цени ние се стремим да покриваме изискванията на пазара. Можете да ни се доверите!

Синтезия ООД, участва в BG-RRP-3.005-1494-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “